WAAROM EEN E-SIGARET KOPEN BIJ DE VAPER

Zowel beginnende als gevorderde elektrische rokers kunnen terecht bij De Vaper voor een passende e-sigaret. Twijfelt u welke elektrische sigaret u het beste kunt kopen? Neem gerust gratis contact met ons op en wij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste e-sigaret.

EEN E-SIGARET, HOE WERKT HET EN WAT IS HET?

De e-sigaret is een apparaat dat wordt gebruikt als alternatief voor de normale sigaret. Een e-sigaret zet vloeistof om in damp, welke men kan inhaleren. Zo vindt er geen verbranding plaats en wordt het effect van een sigaret nagebootst. De e-sigaret is verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten, maar werken veelal volgens hetzelfde principe. De e-sigaret bestaat uit 3 hoofdonderdelen, namelijk: de batterij, de clearomizer en de coil, ook wel atomizer genoemd.

DE E-SIGARET IN GEBRUIK

Wanneer u al een tijd normaal rookt, bent u gewend aan het opsteken van een normale sigaret en kan de e-sigaret ingewikkeld lijken. Er bestaan e-sigaretten die technische kennis vereisen om er verstandig mee om te gaan. Echter, als u net wilt beginnen met elektrisch roken is een simpele e-sigaret die eenvoudig te gebruiken is waarschijnlijk voldoende. Na de e-sigaret enige tijd gebruikt te hebben, zal ook deze, net als de normale sigaretten, aanwennen. Er zijn echter een aantal verschillen ten opzichte van de normale sigaret.

De batterij van de e-sigaret dient te worden opgeladen. Hoevaak dit moet gebeuren is afhankelijk van de capaciteit van de batterij en hoe veel gebruik er wordt gemaakt van de e-sigaret. Rookt u bijvoorbeeld ongeveer 10 normale sigaretten per dag, dan zal een batterij met een capaciteit van 900mAh voldoende moeten zijn om een hele dag elektrisch te kunnen roken. Ook de duur van het opladen van de batterij is afhankelijk van de capaciteit. Een batterij van 900mAh heeft ongeveer 3 uur nodig om volledig te worden opgeladen.

De clearomizer is een duurzaam onderdeel van de e-sigaret. Deze tankjes zijn bestand tegen e-liquid en kunnen, mits ze een vervangbare coil/atomizer bezitten, veelvuldig worden gebruikt.

De Coil/Atomizer is het onderdeel met het stukje stof en het gloeispiraaltje. Dit onderdeel dient na enige tijd vervangen te worden omdat het stukje stof wat de e-liquid opneemt verzadigd raakt. De duur hiervan is afhankelijk van het type vloeistof, welk stofje er wordt gebruikt en de hoeveelheid volt dat wordt afgegeven aan de coil/atomizer. Gemiddeld wordt een coil na 3 weken vervangen. Is de smaak van uw e-sigaret niet lekker meer of geeft uw e-sigaret niet meer zoveel damp af als voorheen? Dan is uw coil/atomizer wellicht aan vervanging toe.

Wij werken bij De Vaper met een enorm actieve klantenservice. U kunt ons bellen op 0320-750652, whatsappen op 06-44226630, live chatten via de website of u kunt langskomen in onze winkel aan de Snijdersstraat 14 te Lelystad. Hier kunt u onder het genot van een cappuccino of thee alles vragen en staan onze specialisten u graag bij om u met al uw vragen en wens te helpen.

Aarzel niet, wij zijn er om u te helpen!