JUSTFOG

Justfog is een Koreaans merk en al jaren één van de grootste spelers op het gebied van elektronisch roken vanwege de prijs/kwaliteit verhouding en de uitstekende dampervaring voor zowel de beginnende damper als de gevorderde damper. Om te starten met dampen (e-roken) zijn de e-sigaretten van Justfog zeker een aanrader.

Justfog is bekend geworden met modellen als de Justfog MAXI, de Justfog 1453, de 1453 Ultimate en de 14-serie. De startersets, clearomizers, batterijen en accessoires van Justfog liepen als een tierelier. En nog steeds, want met de nieuwe Justfog P16A Start Kit laat Justfog zich weer zien als één van de grootste spelers op het gebied van elektronisch roken.

14-SERIE VAN JUSTFOG

Wat maakt de 14-serie van Justfog zo’n succes? De geweldige clearomizers! Onder de 14-serie vallen o.a. de Q14, Q16, C14, G14 en de S16 clearomizers. De nieuwe 14-serie clearomizers van Justfog zijn voorzien van bottom coils en door de ruime luchttoevoer geven de e-sigaretten van Justfog méér damp dan gemiddeld en wordt er meer een ‘rookbeleving’ gecreëerd. De Justfog P16A Star Kit, Q16 Start Kit, de C14 Passthrough en de Q14 Compact Kit zijn als complete set verkrijgbaar. Met de Q14 Compact Kit heeft Justfog een simpel werkende box mod van een mini model op de markt gebracht met een Variabel Voltage mogelijkheid.

ACCESSOIRES VAN JUSTFOG

Naast de e-sigaretten en clearomizers zijn er ook diverse accessoires beschikbaar van Justfog. Denk hierbij aan de 14 coils voor de 14 serie. Onmisbaar! Opladers, drip tips (mondstukken) en batterijen. Ook kan men een reserve glaasje voor de Q-serie aanschaffen of een vapeband die het glaasje van uw clearomizer beschermt tegen vallen van uw Justfog e-sigaret.

Justfog: gespecialiseerd in hoge kwaliteit elektronische sigaretten én eenvoudig in gebruik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *