Hoe zijn wij begonnen

Als De Vaper zijn we sedert 2013 gevestigd te Lelystad. Wij zijn begonnen als een eenmanszaak in een shop in shop winkel in Lelystad van 10m2. Echter zijn we hard gegroeid in de afgelopen 6 jaar. Hetgeen erin heeft geresulteerd dat we 1 grote showroom/winkel van meer dan 125 m2 hebben in Lelystad en onze webshop www.devaper.nl. Daarnaast zijn er ondertussen meer dan 15 personen werkzaam zijn bij De Vaper. We hebben in 2018 ook ons eigen e-liquid merk De Vaper E-Liquids gelanceerd hebben tesamen met een speciale website www.devapereliquid.com als bekroning van ons 5 jarig bestaan en dit merk gaan we nog verder uitbouwen met meer smaken en sterktes.

Na 4 jaar in het stadshart van Lelystad een winkel te hebben gehad, zijn we in 2017 verhuist naar het Lelycentre in Lelystad. Tevens omdat u in het Lelycentre gratis kunt parkeren. Wij zijn dan ook zeer blij dat onze vaste klanten die wij in 6 jaar hebben leren kennen ons nog steeds elke week of maand bezoeken. We hebben ons al 6 jaar gespecialiseerd in elektrisch rookwaar. In die jaren hebben we enorm veel kennis en ervaring opgebouwd over de damper. We heten niet voor niets een speciaalzaak.

Wat doen wij

Als De Vaper doen wij elke dag keihard ons best om de meest servicegerichte en klantvriendelijke speciaalzaak in elektrisch rookwaar te zijn. We hebben een actuele voorraad van meer dan 8000 e-liquids, honderden smaken en een groot assortiment aan elektrische dampers en accessoires. Voor onze gehele assortiment kunt u terecht in onze winkel en op onze webshop voor elektrische rokers www.devaper.nl

Onze service

Wij doen altijd ons uiterste best voor iedere klant om hun de beste winkelervaring te geven die wij maar kunnen bieden. Klantvriendelijkheid staat dan ook bij ons op nummer 1, 2 en 3. Daarnaast proberen we ook met onze prijzen altijd gelijk of goedkoper te zijn aan het internet. Wij staan bekend om onze goede adviezen, eerlijkheid, en oprechte klantvriendelijkheid. Aan de klantreacties en ervaringen te merken, wordt dat zeer op prijs gesteld. Bij ons is geen een klant een nummer en van de meeste klanten weten we bij binnenkomst al precies wat ze willen. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons.

Uiteraard vinden wij gezelligheid ook heel belangrijk en daarom doen wij ook ons uiterste best om een gezellige sfeer te creëren. Bij ons staat niet de verkoop van een product voorop, maar het goed helpen van een klant. Vroeger toen je in een winkel kwam, wisten de medewerkers wie je was en wisten ze welke producten je wilden en kende je hun en zij kenden jou. Het ouderwets winkelen en dat is precies hetgeen wij elke dag weer proberen te doen in onze winkel. Een winkel waarin je gewaardeerd wordt als klant. Wij zijn gevestigd in een oude juwelierzaak, wat zeker smaak uitstraalt. Niet voor niets is onze slagzin, De Vaper, roken met smaak!

Kom langs

Wij zijn op maandag geopend van 12:00 tot 18:00.Op dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 18:00. Op vrijdag van 10:00 tot 21:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Dus kom langs voor een goed advies over dampers, kom onze smaken  uitproberen en maak kennis met onze enthousiaste team van specialisten aan de Snijdersstraat 14 in het Lelycentre te Lelystad.

Ook op social media kunt u ons vinden op onze Facebookpagina De Vaper en op ons Youtubekanaal De Vaper.