Retour en garantie

Niet blij met een aankoop?

Het kan wel eens gebeuren. Geeft niks, je hoeft het niet uit te leggen aan ons, we snappen het. Is het product ongebruikt en de verpakking nog dicht, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst (indien mogelijk in originele verpakking) retourneren aan ons. Neem wel eerst even contact op met de klantenservice, dan zenden we je eerst een retourformulier toe.

Contact opnemen met de klantenservice?

Een defect product ontvangen?

Helaas, ook dat gebeurt wel eens, maar geen paniek. We lossen het zo snel mogelijk op, vaak al binnen één dag! Trouwens, veel gevallen kunnen we direct oplossen, neem daarom voor retour altijd eerst even contact op met onze klantenservice.

Contact opnemen met de klantenservice?

Het product is kapot gegaan binnen de garantietermijn?

Onze producten zijn elektronisch en helaas, ook elektronica gaat wel eens stuk. Gelukkig hebben we voor bijna alles een snelle oplossing of vervanging. Laat ons weten wat er mis is en we lossen het zo snel mogelijk op, geen probleem!

Garantie bij De Vaper

BatterijenOpladers, Elektronische Accessoires & Tools en Mods.
Deze producten hebben een fabrieksgarantie van 3 maanden. Garantie wordt verleend over fabricagefouten. Mocht uw product niet meer te repareren zijn, dan wordt deze vervangen door een nieuw product. Als het product val- of stootschade bevat, welke de werking kan belemmeren, kunnen wij geen garantie verlenen. Helaas zijn alle batterijen onderhevig aan slijtage, afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal. Hierdoor kunnen wij geen garantie verlenen op afnemende batterijcapaciteit.

 Let op! Op losse lithium ion batterijen (bijvoorbeeld 18650 batterijen) verlenen wij alleen garantie binnen 24 uur na aankoop.

Controleer uw batterij daarom uitvoerig en test of deze wel volledig oplaad.

Mechanische Mods.
Mechanische mods zijn alleen voor gevorderde gebruikers; de batterij is namelijk ongereguleerd. Dit houdt in dat er geen beveiligingen of instellingen op zitten. Als u niet bekend bent met mechanische mods, raden wij het aan uzelf goed in te lezen alvorens deze te gebruiken. De Vaper kan niet aansprakelijk gesteld worden voor potentiële schade veroorzaakt door incorrect gebruik van mechanische mods.

E-LiquidsClearomizers, Coils, Aroma’s, DIY-artikelen en Accessoires.
Op deze producten geldt een DOA garantie, DOA staat voor “Dead On Arrival”. Mocht uw product direct bij aankomst (binnen 24 uur na ontvangst) defect zijn, dan kunnen wij deze onder garantie voor u vergoeden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, wij lossen het altijd direct voor u op.

Batterij informatie.
Lithium-Ion batterijen in elektrische sigaretten zijn vergelijkbaar met batterijen uit bijvoorbeeld mobiele telefoons. Deze zijn veilig bij correct gebruik. Alle batterijen van De Vaper hebben intensieve testen doorstaan en de meeste modellen hebben een ingebouwde circuit protectie.Toch is het belangrijk om de volgende punten in acht te nemen voor het correcte gebruik van batterijen.

  • Zet uw elektrische sigaret altijd uit als deze niet in gebruik is.
  • Gebruik de aanbevolen lader voor uw batterij.
  • Houd batterijen nooit onder water en stel deze niet bloot aan extreem lage of hoge temperaturen.
  • Vervoer losse batterijen altijd in een sleeve of (plastic) batterij doosje. Laat losse batterijen nooit in contact komen met metalen objecten zoals bijvoorbeeld sleutels of kleingeld.

Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij beantwoorden graag al uw vragen.