Waarom kiezen voor de elektronische sigaret?

De elektronische sigaret biedt tal van voordelen tegen de klassieke sigaret.

We hebben voor u een lijstje samengesteld dat alle voordelen in hoofdlijnen opsomt!

 • Geen teer dus geen afzetting op de longen

 • Afwezigheid teer geeft geen gele tanden, vingers of nagels

 • Geen stinkende adem

 • Geen asbak en ook geen ongelukjes meer met as op de kleding

 • Geen hinder voor de mensen rondom jou

 • De elektronische rook is geurloos

 • Van 50 tot 80 % goedkoper per maand dan gewone sigaretten

 • Geen koolstofmonoxide

 • Ontbreekt talloze kankerverwekkende stoffen die u wel in gewone sigaretten vindt

 • U kan roken in zones waar dat anders niet geapprecieerd wordt

 • Verschillende smaken en sterktes in nicotinegehalte

 • Uw tandvlees en smaak herstelt zich terug doordat bloedvaatjes hun herstellen

 • Geen verbranding, enkel verdamping van water met smaak additieven.

Welke elektronische sigaret is nu precies voor mij?

Starter kits, losse kits, wegwerp sigaretten, shisha, …

Het kan als beginner inderdaad soms nogal overweldigend zijn door de overvloed aan informatie die u kan vinden op het internet en de talloze fabrikanten die als paddestoelen uit de grond schieten.
Bij DeVaper.nl gaan we er prat op om enkel fabrikanten te gebruiken en producten te verkopen die voldoen aan de strenge Europese eisen en voorzien zijn van de nodige certificaten. Laat u niet bedriegen door een uitzonderlijk goedkope Aziatische vaporizer te kopen. Er zijn goede fabrikanten maar voor elke kwaliteitsfabrikant zijn er 10 goedkope klonen in de plaats en de vaporizer bepaalt nog steeds de nicotine opname dus het is ontzettend belangrijk om een goed en duurzaam toestel te gebruiken. Zoals het bij vele zaken is: goedkoop is duurkoop! Opteer voor kwaliteit en vermijdt de frustraties van lekkende tankjes & cartridges of slechte batterijen. Een goed product hoeft niet duur te zijn mits u bij de juiste fabrikanten aanklopt.

Er zijn een aantal zaken die bepalen hoe sterk u een elektronische sigaret ervaart. Dit gaat van de vloeistof (sterkte nicotinegehalte) tot de vaporizer zelf die bepaalt hoeveel rook er aangemaakt wordt, wat op zijn beurt afhangt van het voltage van de batterij en de gebruikte verdampingsmethode (enkele coil, 2 coils).

Ook moet u kijken of u een regelmatige roker bent of een occasionele roker. Wanneer u de hele dag door wil roken moet u meestal overwegen voor een iets zwaardere batterij zodat u niet zonder stroom valt onderweg, of moet u voor producten opteren die onderweg te herladen zijn door bijvoorbeeld een herlaadbare draagtas of hardcase. U kan ook gewoon een reservebatterij meenemen.
Elke roker heeft andere eisen en verwacht andere dingen van de elektronische sigaret.
Sommige mensen genieten enorm van de shisha producten tussendoor, terwijl anderen een volwaardig alternatief willen op de klassieke sigaret, sommige mensen willen dan weer afwisselen met een klassieke sigaret en dan zijn er mensen die het gebruiken als hulpmiddel om te stoppen met roken door systematisch vloeistoffen te gebruiken met steeds lagere nicotinewaarden.

Wij werken bij DeVaper.nl met een enorm actieve klantenservice. U kunt ons bellen op 0320-750652, whatsappen op 06-1033554, live chatten via de website of u kunt lansgkomen in onze winkel aan de Snijdersstraat 14 te Lelystad. Hier kunt u onder het genot van een cappuccino of thee e-liquid smaken proeven en staan onze specialisten u graag bij om u met al uw vragen en wens te helpen.

Aarzel niet, wij zijn er om u te helpen!

 

1 thought on “E-sigaretten

 1. Een tijdje geleden ben ik ook overgestapt op het roken van een e-sigaret. Voornamelijk omdat mijn kleding zo stonk naar rook. Ook scheelt het me meer dan de helft aan kosten op maandelijkse basis. Natuurlijk hoop ik er ooit helemaal vanaf te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *